NL-doet(smulbos)

Uit BENx4allWiki
Versie door BaarsB (Overleg | bijdragen) op 27 feb 2022 om 18:07

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Banner smulbos.jpg

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie om in het landelijke NL-Doet weekeind van het Oranje Fonds extra onderhoud uit te voeren in de hondenspeeltuin. Zet de datum in de agenda.

NL-Doet 2022

Zaterdag 12 maart 2022 willen we ons graag weer aanmelden voor de landelijke DOE-DAG. We hopen dat we weer op een aantal helpende handen kunnen rekenen.

Wat we willen gaan doen deze dag is:

- diverse kuilen dichten, die de honden zo mooi hebben gegraven - het hekwerk om de fruitbomen weghalen zodat we het onkruid daar weg kunnen halen - het pad zandvrij maken - en zo zijn er nog diverse taken te doen

Wij zijn aanwezig van 10 tot 16 uur. Een ieder die mee wil helpen is welkom


NL-Doet 2020

Zaterdag 14 maart 2020 is het weer zo ver. De landelijke DOE-DAG.

WE WILLEN GRAAG VAN 10-16 uur gaan klussen in de hondenspeeltuin. Er zijn ook strooi-bussen met zaden mee voor de nodige bijtjes en hommels. Er zijn zakken met aarde om de fruitbomen van verse aarde te voorzien. Kortom: een ieder die mee wil helpen is welkom, zelfs als je maar een uurtje kan helpen.

We hopen op een droge dag, zodat we lekker wat kunnen doen. Ik zou zeggen: zeg het voort en misschien tot zaterdag 14 maart.


NL-Doet 2019

Het is dit jaar helaas niet gelukt om de Doe-dag te benutten , het was zulk slecht weer, onder deze weersomstandigheden kun je niet werken. We hebben het uitgesteld tot een later tijdstip.

NL-DOET 2019 op 16 maart; we waren weer veel van plan, maar helaas zat het weer niet mee. Kou is niet erg, daar kun je je op kleden, maar REGEN...... dat werkt niet. Het zand wat je bijvoorbeeld wilt verplaatsen is dan loodzwaar, dus hebben we besloten om het uit te stellen.

Ik zou zeggen: Tot volgend jaar!

NL-Doet 2018

Op 9 en 10 maart 2018 is er weer een NL-Doet.

Algemeen nl doet.jpg

In het NL-Doet weekeind zijn we gezamenlijke aan het werk i.v.m groot onderhoud. Als je ons wilt leren kenen ben je van harte welkom. Zet de datum in de agenda. ZATERDAG 10 MAART. We nodigen u uit om naar de website van NL-Doet van het Orange fonds te gaan en meld je aan voor ons project.

NLDoet 1068.jpg
Ook dit jaar hopen we weer dat scholen mee gaan doen. Wij verwelkomen de leerlingen graag voor een maatschappelijke stage. En belonen ze graag met een oorkonde.To-Do's

Uitgangspunt is er samen een gezellige en nuttige dag van te maken. We gaan koffiedringen en als je dat zelf verzorgt een broodje eten. Ook als u maar een uurtjes tijd hebt bent u van harte welkom. Er is altijd wel wat te doen en wat hand en spant diensten te leveren.

  • help bij de catering
  • Maak foto's
  • Pak een bezem en veeg een stukje
  • Knip een stukje aan de afrastering
  • enz...

Lees verder over wat er te doen is>>

Fotogallery

Zie ook