BENx4allWiki:Info

Uit BENx4allWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

BEN44allWiki bevat een collectie meningen en opvattingen van inspirerende denkers en doeners.

Alles wat we horen en lezen over een goed idee, geven we door aan anderen. Als het aanslaat kun je zeggen dat het zich van brein naar brein heeft voortgeplant. Vruchtbare ideeën nestelen zich in ons hoofd om zich net als vruchtbare genen voort te planten.

Lees het inspirerende boek van Richard Dowkins over de egoïstische genen en egoïstische meme. Of we het willen of niet, we leveren allemaal een bijdrage aan de evolutie van de menselijke cultuur. Mensen zijn cultuurdragers.

betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid is niet groter dan de slimste deelnemer op deze BENx4allWiki. De fouten zijn onbedoeld. De vrijwilligers achter deze BENx4allWwiki zijn niet altijd in staat om alle content inhoudelijk te beoordelen. De inhoud moet daarom kritisch en met een gezonde achterdocht worden bekeken.

BENx4allWiki

Deze BENx4allWiki is bedoeld voor inspirerende denkers en doeners een platform te bieden om inzichten en ideeën te delen met de wereld. Wat waar is en niet waar is aan de ontvanger. Daar gaat het platform niet over. Het platform is er niet om de waarheid te verkondigen, maar om de lezer kritisch te maken en te houden.