ProDeo Aan de Zaan

Uit BENx4allWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Banner ProDeo aan de Zaan.png

ProDeo Aan de Zaan is een kunstproject van BENx4all. De ProDeo is een aandenken aan een waardevolle ontmoeting of daad. De ProDeo is een uitnodiging om waardevolle ontmoetingen, gebeurtenissen of daad te markeren.

De ProDeo is een kunstproject van BENx4all. 

Duurzaam geluk

In onze schaarse vrije tijd geven we uiting aan wat we intrinsiek belangrijk vinden. Massaal leveren we vrijwillige inzet, omdat het ons gevoel voor vrijheid en daarmee ons geluksgevoel versterkt.

Om geluksgevoel te verduurzamen helpt het als je de ontvangen waardering omzet in een tastbare blijk van waardering.
Lees verder>>

Gratis

In de loop der tijd is er een economie ontstaan rond gratis. Internet is een belangrijk medium om gratis diensten en producten te verwerven. De financiële waarde van het materiële neemt af, door goedkope productie methoden en grootschalige delven van grondstoffen. Een aanzienlijk deel van de winst geven ondernemers uit aan gratis.

Denk maar aan de, "Twee halen een betalen" reclame. In de reële economie worden veel producten en dienste gratis aangeboden. Betaalde arbeid wordt steeds vaker omgezet in "vrijwillige" arbeid. Werknemers zuren niet om een uurtje langer en onbetaald over te werken. Met gratis geven we uitdrukking aan onze flexibiliteit. Je bent pas een echte betrokken ondernemer als je een deel van je werk gratis doet. Of tenminste een deel van je winst gebruikt voor liefdadigheid en of duurzaamheid.
lees verder>>

Zie ook