Crowdfunding(het smulbos)

Uit BENx4allWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Banner smulbos.jpg
Donaties voor Hondenspeeltuin Het Smulbos worden gegeven zonder daar een tegenprestatie voor te vragen, wat inhoud dat gezeur achteraf over een donatie niet mogelijk is, dan moet men gewoon niet geven of het zelf regelen.

Jannie Baars heeft een rekening geopend bij de ING. De rekening is om Crowdfunding voor een project of initiatief mogelijk te maken, en niet om er een hoop gedonder over te hebben. Heb je er geen vertouwen in dan graag zelf regelen. Gegeven is gegeven en verder niet zeuren.

bankrekening nr. : NL47 INGB 0689 0260 64
t.n.v: Mw J.D Baars-Meijer en/of Hr B.J Baars
Omschrijving:: Het Smulbos en of je project
Mail ons: Smulbos

We zijn geen stichting of vereniging en we doen het allemaal vrijwillig en naar beste eer en geweten. Tot nog toe gaat het allemaal perfect en daar kunnen we trots op zijn.

Vele mensen vinden het leuk om wat voor de speeltuin te doen en dat is te zien. De initiatiefnemers zijn daar blij mee en zien het als de kroon op hun werk.

Het is nu mei 2017 , we bestaan dus alweer een poosje en dat merk je ook aan het gereedschap. We hebben gelukkig een heleboel goed gereedschap waar we heel goed mee kunnen werken. Denk aan onze kruiwagen, scheppen, harken ed. Maar nu in het voorjaar het gras en denk dan aan (on)kruid de grond uit schiet, merk je dat de bosmaaier er moeite mee gaat krijgen. We hebben al een nieuw mes besteld en binnen gekregen. Maar ik denk dat we toch moeten gaan denken aan een nieuwe bosmaaier. De prijs van een benzine bosmaaier is rond €100.- dus dat wordt eerst sparen. Mochten er giften binnenkomen, dan houd ik jullie op de hoogte.