BENx4allWiki:Privacybeleid

Uit BENx4allWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Privacybeleid. Deze website maakt gebruik van opensource software en technieken die nodig zijn om de site operationeel te houden. Wij gebruiken deze site om onze inzichten en informatie met u te delen niet om uw gegevens te verzamelen voor commerciële activiteiten. Wij gebruiken cookies om het websitegebruik mogelijk te maken en noodzakelijke functionaliteiten zoals inloggen mogelijk te maken. Wij gebruikt geen cookies voor advertenties en deelt geen informatie met adverteerders of social media platformen.

betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid is niet groter dan de slimste deelnemer op deze BENx4allWiki. De fouten zijn onbedoeld. De vrijwilligers achter deze BENx4allWwiki zijn niet altijd in staat om alle content inhoudelijk te beoordelen. De inhoud moet daarom kritisch en met een gezonde achterdocht worden bekeken.

BENx4allWiki

Deze BENx4allWiki is bedoeld voor inspirerende denkers en doeners een platform te bieden om inzichten en ideeën te delen met de wereld. Wat waar is en niet waar is aan de ontvanger. Daar gaat het platform niet over. Het platform is er niet om de waarheid te verkondigen, maar om de lezer kritisch te maken en te houden.